Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Prak de aardappelen en meng ze met de geklaarde boter, melk en ei.
Breng het geheel op smaak met nootmuskaat.
Klop het geheel met een garde romig en luchtig. Roer de waterkers er op het laatst doorheen.
Breng voor de stoofpeertjes de stoofperen, 4 dl van de rode wijn, suiker, kaneelstokje en kruidnagelen aan de kook en laat circa 25 minuten zachtjes garen.
Bewaar de stoofperen in het kookvocht.
Kook voor de wildsaus de rest van de rode wijn met de jus de veau tot de alcohol is verdampt.
Voeg de wildfond en de peperkoek toe. Blijf roeren tot alle peperkoek is opgelost en de gewenste dikte is verkregen.
Bak de biefstukjes bruin in een combinatie van boter en olie.
Bestrooi met zout en peper en laat ze op een warme plek even rusten.
Opmaak tip Leg de mousseline op het bord, leg er de biefstuk bovenop, de stoofperen ernaast en geef de saus er apart bij.