Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de worst in, vul de snede met de cheddar en omwikkel de gevulde worst met de plakken bacon (zet de uiteinden eventueel met een satéprikkertje vast). Bestrooi met de barbecuekruiden.
Snijd het broodje van boven in, vouw open en gril kort op de barbecue.
Snijd de verse jalapeño zeer fijn en meng met de coleslaw.
Gril de gevulde hotdog enkele minuten totdat de kaas vloeit en de bacon krokant is.
Vul het gegrilde broodje met de coleslaw en de gegrilde worst en garneer met de mosterd, barbecuesaus en gebakken uitjes.