Aziatische kippensoep met eend en citroengras

Serveer een Chinese soep in een mooie Chinese kom met eetstokjes aparte schaaltjes voor de toppings.
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.
  3. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  4. Maak de taugé schoon en snijd de bosui in julienne.
  5. Pluk het vlees van de eendenbouten.
  6. Verdeel het geplukte vlees samen met de taugé over de kommen.
  7. Giet de soep erop en maak af met wat bosui julienne, koriander en sesamzaadjes.

Ingrediënten

  • 70g Knorr Professional Heldere Kippensoep
  • 1st citroengras
  • 10g Knorr Professional Gember Puree
  • 120g taugé
  • 3st bosui
  • 350g gekonfijte eendenboutjes
  • 3 tak koriander
  • 5g geroosterd sesamzaad

Publicatie datum: 15 oktober 2017