Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Blancheer de groene-aspergetips beetgaar. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd 2 helften in dunne plakjes. Maak 4 bosjes van de aspergetips en wikkel ze in dunne plakjes avocado. Pureer de andere twee avocadohelften met de room, 20 gram van de wasabipasta, zout en versgemalen peper tot een crème.
Halveer de wasabinootjes en verwijder de pinda uit het midden. Maal de buitenkanten tot een fijn gruis in een vijzel.
Snijd de tonijnfilet in rechthoekige stukken. Bedek de bovenkant met een dun laagje wasabi en haal ze daarna door het wasabigruis. Snijd de tonijnstukken in plakjes.
Kook de kwarteleitjes 2 minuten in kokend water. Pel de eitjes en halveer ze.
Serveer de sashimi met een bosje aspergetips, een kwarteleitje en wat avocadocrème.