Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe voor de sponscake alle ingrediënten in de blender en draai het volledig glad. Kruid met zout en peper.
Wrijf door een zeef, schenk in een sifon en belucht met 2 patronen. Zet koud weg.
Maak 1 avocado schoon, snijd in mooie partjes, kruid met zout en peper en besprenkel lichtjes met olijfolie. Brand mooi af met behulp van een crèmebrûléebrandertje.
Maak de andere avocado schoon, schep in de blender en voeg een beetje olijfolie, limoensap en -rasp, peper en zout toe. Draai volledig glad en schep in een spuitzakje.
Schep de doperwtenpuree eveneens in een spuitzakje.
Snijd de kopjes van de groene asperges en blancheer kort. Spoel koud en laat goed uitlekken.
Schaaf de rest van de groene asperges met behulp van een dunschiller in linten en marineer kort met olijfolie, limoensap, peper en zout. Marineer de doperwtjes en de aspergekopjes op dezelfde manier.
Spuit kartonnen bekertjes tot ⅔ vol met de inhoud van de sifon. Plaats in de magnetron en gaar 1 minuut op vol vermogen. Neem uit de magnetron, keer om en laat afkoelen. Pluk grove stukken van de sponscake.
Dresseer heel strak op een bord de sponscake, de aspergelinten , de chuka wakame, de zeewiertartaar, de gebrande avocado, gemarineerde doperwt, dopjes van de avocado en doperwt, pompoenpitten.