Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt de melkchocolade in een pannetje op laag vuur.
Voeg geitenkaas, bier, honing en boter toe en roer tot een gladde ganache. Laat de ganache 3 uur in de koelkast opstijven.
Schep met een ijslepel circa 20 porties uit de ganache en rol tot mooie balletjes. Laat opnieuw 15 minuten opstijven.
Smelt intussen de pure chocolade in een pannetje op laag vuur. Wrijf wat gesmolten pure chocolade tussen je vingers. Bedek elk ganacheballetje met je chocoladehanden rondom met een laagje chocolade en laat ze dan in een bak met de cacao vallen. Schud de bak zodat de balletjes rondom met cacao zijn bedekt.
Laat ze hard worden en schud de overgebleven chocolade van de truffels.