Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de focaccina af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 150 graden.
Verwarm in een vuurvaste hapjespan de kookroom en los er gehakte spinazie met het kerriepoeder in op. Voeg de fijngesneden kruiden en de doperwten toe en breng op smaak met zout en peper.
Maak met een lepel kuiltjes in de groene massa.
Breek de eieren 1 voor 1 in de hete massa (in de kuiltjes) en plaats in de voorverwarmde oven.
Laat gedurende ongeveer 10-12 minuten pocheren. Het eiwit dient gestold te zijn, maar de dooier mag nog zacht zijn.