Carpaccio van buffelhaas met buffelmozzarella

Gearroseerde knolselderij met crème van knoflook, bladselderijsaus en kappertjes
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel over de borden.
  2. Leg er een bolletje buffelmozzarella op, bestrooi met de pistache, kervel, dragon, Parmezaan en kappertjes. Breng verder op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer direct.

TipLiever vega? Gebruik de carpaccio van oesterzwammen van GRO uit het diepvriesschap. Garneer met dezelfde ingrediënten.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 stukje buffelhaas (ca. 300 g), gevliesd
  • 250 g buffelmozzarella, in vieren
  • 2 el pistachenoten, grof gemalen
  • 2 takjes kervel, de blaadjes geplukt
  • 2 takjes dragon, de blaadjes geplukt
  • klein stukje Parmezaan, geraspt
  • 2 tl kappertjes (in het zuur)
  • olijfolie, naar smaak

Publicatie datum: 15 juli 2020