Knackebrod sesam

Merk: G'woon
Artikelnummer: 123034
4 krimpen x 375 gram

Kenmerken

Vegan

Vegetarisch

Productomschrijving

Lekker knapperige sesam knäckebröd
Lees meer

Algemeen

GTIN: 08710401615162

Geloof en levensstijl: Vegan, Vegetarisch

Lees meer

Ingrediënten

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten: Donker en droog bewaren. Bewaar een geopend pakje in een goed afgesloten trommel of bakje, maar niet bij het brood.

Ingrediëntendeclaratie: Ingrediënten :TARWEBLOEM, 10% SESAMZAAD, raapolie, gist, suiker, zout, meelverbeteraar: ascorbinezuur.<BR><BR>Dit product kan sporen van andere GLUTENBEVATTENDE GRANEN en LUPINE bevatten.

Lees meer

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereid product:

Voedingswaarde per 100g/ml Portie RI**/portie
Energie in kJ en kcal 428.00 kcal 64.00 kcal
Energie in kJ en kcal 1803.00 kJ 270.00 kJ
Vetten 9.60 g 1.44 g
waarvan verzadigd vet 1.30 g 0.20 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd 4.30 g 0.65 g
waarvan meervoudig onverzadigd 3.40 g 0.51 g
Trans 0.06 g 0.01 g
Koolhydraten 71.00 g 10.65 g
waarvan suikers 2.90 g 0.44 g
Toegevoegde suikers 1.60 g 0.24 g
waarvan polyolen 0.00 g 0.00 g
waarvan zetmeel 68.10 g 10.22 g
Voedingsvezel 4.60 g 0.69 g
Eiwitten 12.00 g 1.80 g
Natrium 0.27 g 0.04 g
Zout 0.67 g 0.10 g
Aantal porties per verpakking 25
Lees meer

Inhoud, gewicht & afmetingen

Diepte verpakking 360
Breedte verpakking 270
Hoogte verpakking 235
Minimum bewaartemperatuur voor opslag (°C) 10
Maximum bewaartemperatuur voor opslag (°C) 30
Bewaarconditie gebruiksklaar product Kamertemperatuur
Lees meer

Contactgegevens

Antwoordnummer 3500,

4140 VH Beesd

g'woon

Over prijs- en productinformatie

Wij doen er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.