Minichorizocroquet met tortilla en aioli
Mini-chorizocroquet met tortillapuntje, frisse limoenaioli en chorizo afwerking. Krokant, smaakvol en prachtig gepresenteerd als luxe borrelsnack!Lees meerMinigambacroquet op spiesje met wakame
Mini-gambacroquet op een spiesje met wakame, limoenkoriandermayonaise en limoen. Perfecte snack met frisse smaken en een knapperige afwerking.Lees meerMinikaascroquet met kletsenbrood en cranberry
Mini-kaascroquet op kletsenbrood met cranberrycompote en mosterdmayonaise. Luxe borrelhap met zoet-pittige smaken en een feestelijke presentatie!Lees meerPlant based bitterbal
Plant-based bitterballen op een knapperig noedelnestje, gegarneerd met romige vegan mayo. Een heerlijke, vegan snack met een verrassende presentatie!Lees meerSeafood platter
Een smakelijke barbecue-schotel met dorade, kreeft, octopus, garnalen en tonijn, geserveerd met geroosterde groenten en flatbread.Lees meerUrojo soup
Urojo soep: een heerlijke, dikke soep uit Zanzibar met kikkererwten, aardappel, mango en kokosmelk. Een exotisch en vullend gerecht vol smaken.Lees meerMinirendangcroquet met kroepoek en sriracha
Mini-rendangcroquet op krokante currykroepoek, afgewerkt met pittige srirachamayonaise en seroendeng. Een smaakvolle snack met een Oosterse twist!Lees meerSambusa met kip
Sambusa met kip – De Oost-Afrikaanse variant op de samosa, met een dun deeg en kruidige tandoorikipvulling. Knapperig uit de oven in slechts 45 minuten!Lees meerSambusa met zoete aardappel
Sambusa met zoete aardappel – Een knapperig en smaakvol hapje. Gevuld met kruidige zoete aardappel en doperwten, heerlijk uit de oven!Lees meerZanzibar pizza
Unieke pizza met gekruid kalfsgehakt, groenten en gesmolten mozzarella, gebakken op knapperige Flammkuchenbodems. Smaakvol en verrassend!Lees meerKokos-banaandonuts
Luchtige, gefrituurde donuts met kokos en banaan, gekruid met garam masala. Perfect voor een zoete traktatie bij de koffie!Lees meerSambusa met inktvis
Sambusa met inktvis: knapperige filodeegdriehoekjes gevuld met kruidige tandoori-inktvis en bosui. Perfect voor een snelle, unieke snack.Lees meerChipsi Mayai
Chipsi Mayai: een geliefde omelet uit Zanzibar met krokante frietjes en kruiden. Perfect als snelle, hartige lunch.Lees meerFish kebabs
Heerlijke gekruide viskebabs met Kaapse heek, gember, koriander en tandoorikruiden. Lekker van de grill met chutney en (specerijen)rijst.Lees meerSpecerijenrijst
Specerijenrijst: kook jasmijnrijst met kruidnagel, kardemom, foelie en citrusschil voor een geurig bijgerecht. Perfect bij Fish kebab.Lees meerHollandse geitenkaascroissants
Hollandse geitenkaascroissants: krokante afbakcroissants met gesmolten geitenkaas, geserveerd met zoete dadelpuree en granaatappelmelasse.Lees meerKomijnekaascroissants
Komijnekaascroissants: knapperige croissants met gesmolten komijnekaas, geserveerd met een zoete uienchutney. Een smaakvolle twist voor bij de lunch!Lees meerPita bianca met gerookte ribeye, Reypenaer en truffel-mayonaise
De Pita Bianca met gerookte ribeye, Reypenaer-kaas en truffelmayonaise is een luxe smaakbeleving: mals vlees, romige kaas en rijke truffelsaus in elke hap!Lees meerTiramisupuddingbroodje
Een heerlijke combinatie van mascarponepudding, verkruimelde lange vingers en espresso in een luchtig broodje.Lees meerZwarte gao bao met avocado en gerookte zalm
Een unieke twist op bao! Zwarte buns gevuld met frisse guacamole, tomaat en gerookte zalm voor een verrassend lekkere combinatie.Lees meerProvolonekaascroissants
Provolone-kaascroissants: een next-level croissant met gesmolten provolone, Parmezaan en oregano. Bak krokant en serveer met verse pesto voor extra smaak!Lees meerWitte gao bao met serrano, Manchego en tomaat
Een verrassende twist op de traditionele bao! Deze combinatie van serranoham, Manchego en gedroogde tomaten maakt het gerecht uniek en smaakvol.Lees meerHerve met geroosterd krentenbrood, foie royal en ananascompote
Combineer de rijke smaak van Herve-kaas, zoet geroosterd krentenbrood en gekaramelliseerde foie royal met een frisse ananascompote; een unieke smaaksensatie!Lees meerScones met gerookte heilbot
Hartige scones belegd met romige creamcheese, gerookte heilbot, augurk en dille. Een verrassend lekkere combinatie.Lees meer