Garnaal ingerold met kataifi
Garnaal Ingerold met kataifi gegarneerd met limoen, koriander en crispy chili-olieLees meerRauw gemarineerde zalm met mierikswortel-mayonaise
Wist je dat je verrassend lekkere gerechten kunt maken met rauwe zalm? Met deze toevoeging van rode biet en mierikswortel-mayo steelt jouw hapjestafel de showLees meerKipburger met Zeedijk mayonaise
Deze lekkere kipburger met onze lokale held 'Zeedijk mayonaise’ maakt van elk diner een feestje.Lees meerBroodje braadworst Curry
Deze variant op het klassieke broodje braadworst is er echt één om jouw vingers bij af te likken. Fris, licht pittig én heerlijk zoet door onze currysaus.Lees meerSiciliaanse tagliata met ribeye
Zomerse beefsalade in Siciliaanse stijl met dun getrancheerde ribeye, rucola, cherrytomaten, pecorino en citroenLees meerGegrilde ribeye met grove salsa romesco
Ribeyesteak van de grill met groene asperges en een grove salsa van paprika, zongedroogde tomaat en amandelenLees meerRibeye van de barbecue
Ribeye aan het stuk, traag gegaard en kort gegrild. Bereid met de reverse sear-techniek.Lees meerEspresso martini met een twist
Espresso Martini met een frisse en rokerige twist met citrustonen van Mandarine Napoleon en cardamom.Lees meerTomatentartaar met mozarellacrème en basilicumolie
Vegetarische tartaat van tomaten met mozarellacrèmeLees meerInktvisspiesjes van de barbecue
Geroosterde inktvistentakels met gezouten citroen, olijfjes en gerookte amandelLees meerGesmoorde mosselen van de barbecue
Met pesto gesmoorde mosselen, geserveerd met tomatentoast en aioli van gepofte knoflookLees meerShoarma van procureur aan het spit
Shoarmarol van varkensnek, zoete ui en gekonfijte citroenLees meer