Glutenvrij
Halal
GTIN: 08710437033787
GTIN onderliggende eenheid: 8710437003216
Geloof en levensstijl: Halal, Kosher
Soort: Basterdsuiker
Keurmerk E&H verificatie: Traditional Speciality Guaranteed
Zonder: Zwaveldioxide en sulfieten, Weekdieren, Walnoten, Vis, Tarwe, Spelt, Soja, Sesamzaad, Selderij, Schaaldieren, Rogge, Pistachenoten, Pecannoten, Paranoten, Noten, Mosterd, Melk, Macadamianoten, Lupine, Kamut, Hazelnoten, Haver, Glutenbevattende granen, Gerst, Ei, Cashewnoten, Amandelen, Aardnoten (pindas)
Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten: Basterdsuiker is een natuurproduct en is erg gevoelig voor wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid. U kunt basterdsuiker het beste bewaren in de met de sticker afgelsoten, originele verpakking en als extra bescherming deze verpakking in een goed sluitende plastic bus doen. Van Gilse licht basterdsuiker is onbeperkt houdbaar.
Ingrediëntendeclaratie: Ingredienten: kristalsuiker, invertsuikerstroop, karamel.
Deze waarden gelden voor het onbereid product:
Voedingswaarde per | 100g/ml | Portie | RI**/portie |
---|---|---|---|
Energie in kJ en kcal | 396.00 kcal | 8.00 kcal | |
Energie in kJ en kcal | 1683.00 kJ | 34.00 kJ | |
Vetten | 0.00 g | 0.00 g | |
waarvan verzadigd vet | 0.00 g | 0.00 g | |
Koolhydraten | 99.00 g | 2.00 g | |
waarvan suikers | 99.00 g | 2.00 g | |
Eiwitten | 0.00 g | 0.00 g | |
Zout | 0.00 g | 0.00 g |
Aantal porties per verpakking | 300 |
Diepte verpakking | 398 |
Breedte verpakking | 195 |
Hoogte verpakking | 190 |
Minimum bewaartemperatuur voor opslag (°C) | 10 |
Maximum bewaartemperatuur voor opslag (°C) | 30 |
Bewaarconditie gebruiksklaar product | Kamertemperatuur |
Wij doen er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.