Wilde fazant uit de oven met witlof en sinaasappel
Wilde fazant uit de oven met witlof en sinaasappelLees meerZelf gemengde kruidenthee
Geef een gewoon kopje thee een persoonlijk draai door bijvoorbeeld wat anijszaad en citrusschil of gedroogde cranberry’s en kaneel toe te voegen.Lees meerSignature muntthee
Geef muntthee eens een eigen draai door andere ingrediënten toe te voegen. Gebruik echt kokend water voor de meeste smaak.Lees meerIced chai latte
De Iced Chai Latte is een verfrissende mix van pittige chai-thee, melk en ijs. Perfect voor een koel moment met een vleugje warmte en specerijen.Lees meerCold brew koffie
Cold brew koffie is een koude, langzaam gezette koffie met een zachte smaak en minder zuurheid. Verfrissend en perfect voor warme dagen!Lees meerRamennoedels met runderbavette en wortel- en noribouillon
Een plantaardige twist op het ramennoedels gerecht met Redefine RunderbavetteLees meerMexicaanse nacho's met pulled pork en guacamole
Mexicaanse nacho's aangekleed met Redefine pulled pork en guacamoleLees meerAziatische bao buns met pulled beef
Aziatische bao buns met pulled beef, in de stijl van bánh mì'sLees meerQuattro formaggi
Mooie combinatie van 4 heerlijke Italiaanse kazen voor een eenpersoon kaasplank.Lees meerHollands glorie
Geniet van een eenpersoonskaasplankje met Goudse XO Reverse, Grand Cru Beemsterkaas en Hooibloemkaas.Lees meerBorrelplateau anno nu
Een smaakvol plateau met crispy bites, mozzarellasticks en diverse bitterballen, geserveerd met huisgemaakte dips.Lees meerZoete-aardappelsoep met eend
Romige soep met gekonfijte eend: verrukkelijke combinatie van aardappel, sjalotten en knoflook, verrijkt met pecannoten en rozemarijn.Lees meerWildzwijnstoof met zoete-aardappelfriet
Stoofpot met beukenzwammen en oesterzwammen, afgemaakt met een vleugje azijn. Geserveerd met krokante zoete-aardappelfriet.Lees meer