Door de toevoeging van kruiden, specerijen en siropen verhoog je omzet en marge. Zet de prijs niet te ver af van een reguliere koffie/thee – zodat je gasten triggert om eens die luxe koffie/thee te proberen.
Door siropen toe te voegen aan koffie of thee bied je klanten een bijzonder alternatief en haal je er ook meer omzet en marge uit. Zowel bij thee als bij koffie gebeurt dit, vooral binnen de mainstream klassieke horeca, nog zeer zelden.
Monin maakt als producent van premium siropen al jarenlang een succesvolle en stormachtige ontwikkeling door. Dit van origine Franse merk is internationaal een speler van formaat. Monin heeft tevens een select maar kwalitatief assortiment toppings ontwikkeld, die zijn te gebruiken voor vele doeleinden. Uitermate succesvol toegepast in de koffiewereld.
Latte macchiato is bij uitstek geschikt om mee te variëren, net als cappuccino. Voeg hieraan een scheutje Monin chocoladesiroop toe voor een heerlijke chococcino.
Naast de toevoeging van siropen kun je een koffie of een thee ook extra upgraden door kruiden en specerijen toe te voegen. Hiermee kun je eveneens slim inspelen op het seizoen. Denk aan het toevoegen van een kaneelstokje of steranijs in de winter.
Inkoopprijs | €0,30 (excl. BTW) |
Verkoopprijs | €0,73 (incl. BTW) |
Marge | €0,41 (excl. BTW) |
Inkoopprijs | €0,28 (excl. BTW) |
Verkoopprijs | €0,75 (incl. BTW) |
Marge | €0,48 (excl. BTW) |
Inkoopprijs | €0,40 (excl. BTW) |
Verkoopprijs | €0,70 (incl. BTW) |
Marge | €0,26 (excl. BTW) |
Inkoopprijs | €0,40 (excl. BTW) |
Verkoopprijs | €0,70 (incl. BTW) |
Marge | €0,26 (excl. BTW) |