GTIN: 03183280009752
Soort: Zout
Bereidingsinstructies: Hoeveel zout doet u bij de pasta? De ideale verhouding is 10-100-1 10 gram zout voor 100 gram pasta in 1 liter water.
Ingrediëntendeclaratie: Ingrediënten: Zeezout, natriumjodide: 2mg/100g (uitgedrukt in jodium-elementen)
Deze waarden gelden voor het onbereid product:
Voedingswaarde per | 100g/ml | Portie | RI**/portie |
---|---|---|---|
Energie in kJ en kcal | 0.00 kcal | ||
Energie in kJ en kcal | 0.00 kJ | ||
Vetten | 0.00 g | ||
waarvan verzadigd vet | 0.00 g | ||
Koolhydraten | 0.00 g | ||
waarvan suikers | 0.00 g | ||
Eiwitten | 0.00 g | ||
Zout | 98.00 g | ||
Jodium | 2000.00 µg |
Diepte verpakking | 53 |
Breedte verpakking | 112 |
Hoogte verpakking | 162 |
Bewaarconditie gebruiksklaar product | Kamertemperatuur |
Wij doen er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.