Anijstorta met tuinbonen

Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Blancheer de gedopte tuinbonen in gezouten water.
  2. Laat ze uitlekken en dubbeldop ze.
  3. Meng ze met de bosui en olijfolie en breng op smaak met peper.
  4. Decoreer de tortas met de gemarineerde tuinbonen.
  5. Verbrokkel de geitenkaas erover, dan de julienne van appel met het citroensap en tot slot de honing.

Ingrediënten

  • 500 gram tuinbonen
  • 2 eetlepels fijngesneden bosui
  • 5 eetlepels olijfolie extra vierge, Olitalia
  • 4 tortas de aceite, anijs
  • 60 gram harde oude geitenkaas
  • 1 rode appel, in ragfijne julienne
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1 eetlepel imkerhoning
  • Zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 maart 2012