Brûlée van camembert met zilveruitjes en balsamicostroop

Gang
Nagerecht Tussengerecht Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Steek uit het briochebrood rondjes met dezelfde grootte als de camembert.
  2. Rooster het brood.
  3. Snijd de camembert horizontaal in twee plakken.
  4. Plaats de camembertplakken met de rietsuiker er bovenop op de broodplakken.
  5. Gril het geheel in de oven tot het is gekarameliseerd (of gebruik een crème brûlée-brander).
  6. Blancheer de zilveruitjes, laat ze afkoelen en kook ze even op in de balsamicocream.
  7. Maak de borden op, schenk de stroop over de uitjes en serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes briochebrood
  • 2 kleine camemberts (150 gram)
  • 4 eetlepels fijne rietsuiker
  • 12 verse zilveruitjes
  • 2 eetlepels balsamicocream, Olitalia

Publicatie datum: 15 maart 2012