Kletskop van geitenkaas met pompoenchutney

Gang
Nagerecht Tussengerecht Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Zet voor de pompoenchutney de pompoenblokjes net onder de zoete dessertwijn en kook ze in circa 12 minuten gaar.
  2. Blender vervolgens het geheel fijn en spatel er op het laatst de gember garneersaus doorheen.
  3. Rasp voor de kletskop de blauwe geitenkaas en leg 4 eetlepels geraspte kaas op bakpapier.
  4. Verwarm de geraspte kaas op het bakpapier 1 minuut op 1.000 watt in de magnetron.
  5. Laat vervolgens de kletskoppen afkoelen en haal ze van het papier.

Ingrediënten

  • 125 gram pompoenblokjes
  • Dessertwijn
  • 100 ml garneersaus gember
  • Circa 200 gram blauwe geitenkaas, Rooijackers

Publicatie datum: 15 maart 2012