Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak eerst de dipsaus door chilisaus te mengen met vissaus, limoensap, citroengras, koriander en lente-ui. Breng eventueel op smaak met zout of extra limoen of vissaus.
Snijd de vis in reepjes en bestrooi met zout en peper.
Klop de eieren op met een beetje zout, peper en een eetlepel water.
Haal de visreepjes door dit mengsel en vervolgens door het polentameel.
Leg ze op een rooster en bak ze in een voorverwarmde oven van 200 graden tot ze bruin en krokant zijn.