Muntsinaasappelsalade met pistachenoten

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schil 3 sinaasappels, verwijder de witte velletjes en halveer de partjes.
  2. Pluk de blaadjes van de takjes verse munt en hak de helft fijn.
  3. Maak een dressing van olijfolie, zout, peper, het sap van de vergebleven sinaasappel, honing, fijngehakte munt en pistachenoten.
  4. Verdeel de sinaasappel partjes over 4 borden en decoreer ze met muntblaadjes naar smaak.
  5. Maak af met de dressing.

Tip Heerlijk met versgemaakte couscous en lamsmarsala van Meesterschap van het huis.

Ingrediënten

  • 4 sinaasappels
  • ½ bosje verse munt
  • 4 eetlepels olijfolie, Olitalia
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels gehakte pistachenoten, Krexxx
  • Zout en zwarte peper

Publicatie datum: 15 maart 2012