Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd als voorbereiding superverse vis zoals zalm, haring of tonijn tot rechthoekige dunne plakjes. U kunt ook grote gekookte garnalen gebruiken of krabsticks.
Neem een balletje rijst in uw linkerhand en vorm dit door licht te knijpen tot een ovaal, niet te vast, balletje.
Smeer een klein beetje wasabi op het midden van elk rijstkussentje.
Leg de vis op de rijst en druk enigszins vastuks Snijd reepjes nori en zet hiermee de vis vastuks Als u een gekookte garnaal gebruikt, snijdt u deze horizontaal bijna door en plaatst u deze vervolgens recht op de rijst zodat het staartje omhoog steekt.
Vorm van gemarineerde gember een roosje en serveer deze samen met sojasaus bij de sushi.