Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kneed zout, eiwit, bloem en water tot een zoutdeeg en laat dit bij voorkeur een dag rusten.v
Meng de vijgenchutney met de kweepeerjam tot een perenvijgenchutney en zet koud weg.
Rol het zoutdeeg uit.
Bestrijk de ossenhaas met Provençaalse kruiden en daarna met panko.
Leg de ossenhaas op het deeg en vouw het deeg zorgvuldig dicht. Zorg dat alle naden stevig aangedrukt zijn en er geen gaatjes in het deeg zitten.
Bestrijk het deeg met eidooier en zet het pakket 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C tot het een kerntemperatuur 60-65°C heeft voor een rosé resultaat.
Haal het vlees uit de oven, laat het 8 minuten rusten en snijd het vlees (met korst) in porties.
Verwarm de beignets 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Serveer de ossenhaas met shiitake, sla en balsamicodressing, perenvijgenchutney en Serranohambeignets.
Ingrediënten
120 gram Himalayazout, O’Life
1 eiwit
240 gram bloem
5 eetlepels water
3 eetlepels vijgenchutney, O’Life
8 eetlepels kweepeerjam
600 gram ossenhaas
4 eetlepels Provençaalse kruiden
200 gram panko
1 eidooier
8 Serranohambeignets, kant-en-klaar, Flavours of de World