Salade celebrity silhouette

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Wentel de winterpeen, courgette en paprika in wat olijfolie.
  2. Gril de groenten in een grillpan tot ze gaar zijn en een ruitpatroon hebben.
  3. Bestrooi met zout en peper.
  4. Meng de basilicum met de knoflook en een beetje olie in een blender.
  5. Voeg vervolgens zoveel olie toe dat de pesto de gewenste dikte heeft.
  6. Voeg dan de pijnboompitten en de kaas toe en breng op smaak met zout en peper.
  7. Bekleed 4 garneerringen met de gegrilde courgette en wortel en vul ze af met de rest van de groenten en de mesclun.
  8. Haal de ringen weg.
  9. Garneer met de tomaatjes en verse kruiden en druppel tot slot de pesto er omheen.

Ingrediënten

  • 1/2 winterpeen, in lange dunne plakken
  • 1/4 courgette, in lange dunne plakken
  • 1/2 gele paprika, in stukken
  • 1/2 rode paprika, in stukken
  • Olijfolie
  • 1 bosje basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 25 gram pijnboompitjes
  • 25 gram oude kaas
  • 100 gram mesclun sla
  • 80 gram gedrooge tomaatjes
  • Handvol verse kruiden, grof gehakt
  • Zout en versgemalen peper

Publicatie datum: 15 maart 2012