Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster de pecannoten en pijnboompitten in een anti-aanbakpan.
Schil de wortel en snijd in de lengte in 12 zeer dunne plakken en blancheer deze.
Blancheer ook de sugarsnaps en peultjes.
Snijd de geschilde bataat in flinterdunne plakken en frituur deze op 160 graden.
Meng de mosterd, honing en morilles tot een saus.
Meng de avocado-olie met de appelazijn en breng hiermee de door elkaar gemengde wortel, sugarsnaps, peultjes, taugé en tomaatjes op smaak.
Decoreer dit op een bord met de gefrituurde aardappel, de nootjes, erwtasperges, green peez en het roggebrood en maak het bord af met wat mosterdmorilles-crème.