Truffelpasta met gepocheerd ei

Gang
Tussengerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Pocheer eerst de eieren.
  2. Kook de pasta volgens de meegeleverde aanwijzingen op de verpakking in veel en goed gezouten water ‘al dente’.
  3. Giet de pasta af in een vergiet en doe ze terug in de pan.
  4. Voeg nu de truffelolie en de room toe en roer goed door.
  5. Breng op smaak met vers gemalen peper en schaaf de truffel over de pasta.
  6. Serveer de pasta op voorverwarmde borden en leg op ieder hoopje pasta een ei.
  7. Prik de dooier direct na serveren.

Ingrediënten

  • 4 zeer verse eieren
  • 2 eetlepels azijn
  • 350 gram verse pasta
  • 3 eetlepels truffelolie
  • 2 eetlepels room
  • 2 truffels (houdbaar uit een potje)

Publicatie datum: 15 maart 2012