Tompouce van caesersalade

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de tramezzoneplakken in vieren. Smeer beide zijden ervan in met de knoflookboter en bak ze goudbruin en krokant in een koekenpan.
  2. Pluk en was de romainesla, laat drogen en maak aan met caesardressing.
  3. Plaats 1 plak van het knoflookbrood op het bord, leg daarop de sla en schaaf er wat Parmezaanse kaas over.
  4. Decoreer de ansjovis en de parten ei erover en sluit af met nog een broodplak.
  5. Schenk eventueel wat extra dressing op het bord erbij.

Ingrediënten

  • 2 plakken wit tramezzonebrood, Boulangerie Lambèr
  • 20 gram knoflookboter
  • 1 krop romainesla
  • Caesardressing naar smaak, Rois de France
  • 160 gram Parmezaanse kaas
  • 8 ansjovisfilets, Grand Gérard
  • 4 gekookte eieren, in parten

Publicatie datum: 15 juni 2012