Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop 80 gram boter luchtig en dit meng met de mosterd, kruiden, kaas, panko en zout en peper tot een panade.
Kook de zuurkool met wat wijn en laat vervolgens goed uitlekken. Kook de aardappelen gaar in water met zout, stamp ze fijn en breng op smaak met wat boter, warme melk, peper en zout. Roer tot een fijne massa en houd deze warm.
Bak de kabeljauw op de velkant heel kort krokant aan (hij mag niet helemaal gaar worden) en laat afkoelen.
Schep de gare zuurkool op de kabeljauw en hierbovenop de kruidenpanade. Plaats het geheel circa 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Maak op voorverwarmde borden een ruwe streep met de aardappelstamp. Decoreer hierop de kabeljauw, zuurkool en panade. Maak af met takjes tahooncress en decoreer met wat druppels gesmolten, gezouten boter.