Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de hertensalami in heel dunne plakjes, schil de pastinaak en pompoen en trek er mooie linten van.
Blancheer de pastinaak- en pompoenlinten in de honing en appelazijn.
Bestrooi de hertenrugfilets met wat zout en versgemalen peper en bak ze medium in een beetje boter.
Blus de filets af met de cranberry's en een theelepel rietsuiker en trancheer ze.
Stoof de andijvie kort, verdeel deze over 4 verwarmde borden en leg hier plakjes hert op. Karamelliseer de gekookte kastanjes met wat boter en suiker.
Decoreer de hertenrugfilets met de wildchips van hertensalami, rolletjes pastinaak en pompoen, de gekaramelliseerde kastanjes en lepel wat uienrozijnenchutney en cranberry's rondom.
Tip In plaats van hertenrugfilet kunt u voor dit gerecht ook heel goed werken met reerug. Dit hebben we in het seizoen altijd op voorraad en hoeft niet van te voren te worden besteld.