Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voor de filodeegspiralen: verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk elk deegvel met gesmolten boter, poedersuiker en gemalen specerijen.
Leg ze op elkaar en snijd in lange repen van 3 cm breed.
Wind de repen losjes om een opgerold vel bakpapier en plaats op een bakplaat.
Bestrijk de bovenkanten met nog wat boter en bestrooi met de rest van de poedersuiker en kruiden. Schuif in de oven en bak in ca. 10 minuten goudbruin. Laat ze afkoelen en verwijder de bakpapier.
Verwarm 150 ml water met de kristalsuiker en Spaanse pepers in een pan tot de suiker helemaal is opgelostuks
Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Haal de pepers uit de siroop en snijd in dunnen reepjes.
Maak het fruit schoon en snijd er parten van. Besprenkel het fruit met het limoensap.
Verdeel over mooie bordjes en druppel er wat van de chilisiroop op.