Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de harde stelen van de waterkers en de radijsjes los van de blaadjes.
Hak de helft van de waterkers en het radijsblad grof en draai in de keukenmachine tot een pesto met de kappertjes, knoflook, olijfolie en geraspte kaas.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de rollades rondom bruin.
Verwijder de rolladenetjes en bestrijk de bovenkanten met pesto.
Leg ze vervolgens in een braadslede en bak 25 minuten in de oven.
Voeg na 10 minuten de radijsjes toe in de braadslede.
Kook de aardappels ondertussen gaar en stamp met een klontje boter. Roer vervolgens de rest van het radijsbad en de waterkers door de puree.
Serveer de rollades in plakjes met de stamppot en de geroosterde radijsjes.