Pittige haringcrostini

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de peterselie, knoflook en olie en bestrijk de sneetjes brood aan beide kanten met het mengel.
  2. Rooster de sneetjes brood op een bakplaat onder de grill goudbruin aan beide kanten. Laat ze afkoelen.
  3. Snijd de haringen in stukjes. Hak de waterkersblaadjes, peper en bosuien fijn en meng door de in stukjes gesneden haring.
  4. Schep om met de rest van de kruidenolie en beleg de crostini.

Ingrediënten

  • 15 g verse peterselie, fijngehakt
  • 50 ml olijfolie
  • 1 klein teentje knoflook, uitgeperst
  • ½ stokbrood in 12 sneetjes
  • 3 haringen
  • 25 g waterkers, blaadjes van de grovere steeltjes geplukt
  • 1 groene peper, zaadlijsten verwijderd
  • 2 bosuien

Publicatie datum: 15 juni 2015