Wagyu burger

Gang
Tussengerecht Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer en de radijs in lange slingers op een Japanse groentesnijder.
  2. Snijd de rode ui in julienne en maak de taugé schoon.
  3. Halveer de broodjes en rooster ze kort.
  4. Verhit de Phase en bak hierin de wagyuburgers.
  5. Beleg de broodjes met de spinazie en spuit hierop wat mayonaise.
  6. Leg daarop de wagyuburger en verdeel hierop de gesneden groenten.
  7. Maak af met de sesam soja vinaigrette en plaats het broodkapje erop.

Ingrediënten

  • 10 st The Frozen Butcher Wagyu Burgers
  • 1 st komkommer
  • 20 st radijs
  • 1 st rode ui
  • 150 g taugé
  • 10 st Chili Bun (broodje)
  • Phase with Naturel Butter Flavour
  • 100 g jonge spinazie
  • 250 g Hellmann’s Real Mayonaise
  • 1 dl Hellmann’s Sesam & Soy Vinaigrette

Publicatie datum: 15 juni 2015