Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Plaats 8 bakringen op een plank en bekleed met plasticfolie.
Verdeel de gekookte noedels over de bakringen. Bedek met een vel plasticfolie en druk heel goed aan. Laat ze een halfuur opstijven in de koelkastuks
Snijd de bosuitjes en wortel in reepjes en leg in koud water tot gebruik.
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur.
Verhit de overige olie in een tweede koekenpan, verwijder het plasticfolie van de noedelbollen en plaats de noedels voorichtig in de olie. Bak ze in 5 minuten krokant op laag vuur. Keer de noedels en bak de andere kant ook knapperig.
Meng voor de saus de ketchup, soja en chilisaus. Laat de wortel en bosuireepjes uitlekken.
Opmaak tip Verdeel de noedelbollen over 4 bordjes. Plaats op elk een hamburger, wat saus en een plukje bosui en wortel. Dek af met het noedelkapje en serveer.