Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de pepers, knoflook, azijn, suiker, water en het zout in een blender tot een fijne puree.
Giet het mengsel in een steelpan en breng op medium vuur aan de kook.
Zet het vuur laag en laat 3 minuten pruttelen tot het mengsel iets dikker wordt.
Doe de maïzena in een kommetje met 2 eetlepels water. Roer goed door en giet bij het peper mengsel.
Laat het even doorkoken en haal dan van het vuur.
Giet de chilisaus met een klein trechtertje in goed schoongemaakte flessen. Draai de dop erop. Zet op zijn kop weg en laat afkoelen. Zet de flessen vervolgens rechtop in de koelkast tot gebruik.
Tip Minder pittige chilisaus? Verwijder dan een gedeelte van de zaadjes.