Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Giet steeds een beetje fond erbij, tot je een papje krijgt. Roer de spinazie, pompoen en eendenborst erdoor, schep de roux op een bord. Laat in de koelkast helemaal afkoelen.
Rol van de roux balletjes ter grote van een walnoot.
Rol door de bloem, ei en gemalen kokos. Laat ze goed opstijven in de koelkastuks
Verwarm frituurolie tot 180°C en bak de bitterballen goudbruin en krokant.