Wraps met hert en Pico de Gallo

Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de hertenbiefstukreepjes met de komijn, ¾ van de knoflook en de helft van de olie.
  2. Bestrooi met peper en zout. Laat 15 minuten marineren.
  3. Voor de Pico de Gallo: snijd de bosui fijn en de tomaten in blokjes.
  4. Schep om met de rest van de knoflook en olie en breng op smaak met limoensap, zout en peper.
  5. Verhit een koekenpan. Bak hierin de vlees- en paprikarepen snel bruin.
  6. Verwarm in een tweede pan de tortilla’s.
  7. Beleg de tortilla’s met het vlees, de paprika, de pico de gallo en de koriander. Rol ze op en serveer warm.

Ingrediënten

  • 2 hertenbiefstukken, in reepjes gesneden
  • 1 tl gemalen komijn
  • 2 teentje knoflook, geperst
  • 4 el olijfolie
  • 1 bosui
  • 6 kleine trostomaatjes
  • 1 paprika, in lange dunne reepjes gesneden
  • 1 limoen, in parten
  • 1 bosje verse koriander, grof gehakt
  • 4 wrap tortilla’s

Publicatie datum: 15 oktober 2015