Broodje pulled sparerib met rodekoolsla

Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 140°C.
  2. Meng de pulled-porkkruiden met de sojasaus, olie en knoflook en wrijf de krabbetjes in met het kruidenmengsel.
  3. Leg in een braadslede en schenk het bier om het vlees. Dek af met aluminiumfolie en rooster 3 uur.
  4. Verwijder de folie en rooster nog één uur. Snijd ondertussen de kool in hele dunne reepjes met behulp van een mandoline.
  5. Meng met het limoensap en de -rasp, sesamolie en vissaus. Meng de rode peper door de mayonaise. Pluk het vlees van de krabbetjes.
  6. Bestrijk de broodjes met de chilli mayonaise en beleg met het vlees en de koolsla.

Ingrediënten

  • 500 g krabbetjes (spareribs)
  • 1 el pulled-porkkruiden
  • 3 el sojasaus
  • 2 el olie
  • 3 teentjes knoflook
  • 100 ml bier
  • ¼ rode kool
  • 1 limoen, sap en rasp
  • 2 el sesamolie
  • 2 el Thaise vissaus
  • 4 knapperige broodjes
  • 3 el mayonaise
  • ½ rood pepertje, fijngesneden

Publicatie datum: 15 november 2015