Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 190°C. Laat de deegplak in de koelkast ontdooien.
Bestuif een werkblad met bloem. Leg de deegplak hierop met de brede kant naar je toe.
Verdeel de fruitmix over de deegplak. Laat een randje aan de achterkant vrij.
Rol het amandelspijs uit tot een plak net zo breed als de deegplak en leg deze op de met fruit bestrooide deegplak. Laat ook hier het achterste gedeelte vrij.
Rol het deeg vanaf de brede kant op. Snijd de rol in zo’n 12 plakken van ca. 2,5 cm dik en leg de plakken met de snijkant naar boven in met bakpapier beklede muffinvormpjes of ovenschaaltjes.
Klop het ei los, bestrijk het deeg ermee en plaats ca. 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.