Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schenk de wijn, port en wijnazijn in een pannetje. Voeg de sjalotjes en tijm toe en kook alle ingrediënten 10 minuten zachtjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de hamreepjes knapperig. Roer het aardappelzetmeel met wat water tot een papje. Roer door de saus en kook nog een paar minuten door.
Zeef de saus, schenk terug in de pan en breng op smaak met peper.
Open de oesters en snijd ze los. Schenk een beetje vocht uit elke oester en serveer met wat warme rodewijnsaus, hamreepjes en een takje tijm.