Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de oesters open, snijd ze los, leg op een bord en veeg de schelpen goed schoon.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de panko goudbruin en krokant. Schep uit de pan en bewaar.
Veeg de pan schoon en verhit de rest van de olie.
Bak de rucola en de bosui 1 minuut op hoog vuur. Schep vervolgens de peterselie erdoor en verdeel over de 6 oesterschelpen.
Leg de oesters in de nog hete pan en bak ze 1 minuut per kant. Leg in elke schelp een oester en bestrooi met gebakken panko. Serveer met een druppel rodepepersaus.