Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schep de uienringen om met de helft van de citroensap.
Plaats voorzichtig de blaadjes ijsbergsla, komkommer, paddenstoeltjes, doperwtenscheuten, uienringen, kaas en de chips in hoge torentjes op bordjes en dek elk bordje af met een stolp.
Meng de rest van hete citroensap met de olie en roer de peper erdoor.
Breng op smaak met zout. Geef de dressing los bij de salades.
Ingrediënten
1 rode ui, in dunne ringen
4 el citroensap
4 stevige blaadjes ijsbergsla, grof gescheurd
4 stevige bladeren radicchio
½ komkommer, in lange dunne plakken geschaafd
50 g enoki of bundel paddenstoelen, losgehaald
50 g bloedzuring blaadjes
50 g crazy peas (doperwtscheuten)
250 g Scamorza gerookte kaas, in dunne plakjes geschaafd