Salade van rookmozzarella

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schep de uienringen om met de helft van de citroensap.
  2. Plaats voorzichtig de blaadjes ijsbergsla, komkommer, paddenstoeltjes, doperwtenscheuten, uienringen, kaas en de chips in hoge torentjes op bordjes en dek elk bordje af met een stolp.
  3. Meng de rest van hete citroensap met de olie en roer de peper erdoor.
  4. Breng op smaak met zout. Geef de dressing los bij de salades.

Ingrediënten

  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 4 el citroensap
  • 4 stevige blaadjes ijsbergsla, grof gescheurd
  • 4 stevige bladeren radicchio
  • ½ komkommer, in lange dunne plakken geschaafd
  • 50 g enoki of bundel paddenstoelen, losgehaald
  • 50 g bloedzuring blaadjes
  • 50 g crazy peas (doperwtscheuten)
  • 250 g Scamorza gerookte kaas, in dunne plakjes geschaafd
  • 16 chips van truffelaardappel
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl Szechuan peper

Publicatie datum: 15 november 2015