Boerenkool frittata

Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht Bijgerecht Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Fruit de knoflook en het sjalotje in de olijfolie. Voeg de boerenkool toe.
  2. Meng de eieren met melk, peper en zout.
  3. Voeg het eiermengsel toe aan de boerenkool en roer alles goed door elkaar.
  4. Zet de pan ongeveer 4 minuten in de oven op 175°C.
  5. Haal de pan uit de oven en rasp de Parmezaanse kaas erover.
  6. Serveer de frittata op een snijplank.

Ingrediënten

  • 250 gram boerenkool, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 sjalotje, fijngehakt
  • 6 eieren
  • 40 ml melk
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout

Publicatie datum: 15 december 2015