Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verdeel de olijfolie over de gesneden pompoen en gril de plakken aan beide kanten tot er een mooi bruin randje opzit.
Bestrooi de pompoen met tijm, zeezout en peper. Gaar dit ongeveer 10 minuten na in de oven op 175°C. Laat het geheel afkoelen tot het lauwwarm is.
Leg op ieder bord 5 plakken pompoen.
Meng de olijfolie die over is van de gegrilde pompoen met de citroensap, zeezout en peper. Meng de dressing met de Curly Kale en verdeel dit over de pompoen.