Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak het bladerdeeg blind af op 180 graden in een ovenschaaltje ( Blind bakken wil zeggen, leg op het bladerdeeg vetvrij papier met hierop groene gedroogde erwten) tot het bladerdeeg bijna gaar is.
Verwijder het vetvrijpapier met de erwten
Meng de eieren met de melk, rode ui, citroen zest en Parmezaanse kaas
Leg de gesneden catalogna in het bladerdeeg bakje en giet hier het eiermassa op tot de catalogna net onderstaat