Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smoor de gort met de knoflook, sjalotten en Pied de Mouton. Voeg de groentebouillon toe tot het geheel net onder staat en laat zachtjes garen. Zodra het vocht is opgenomen, beetje bij beetje bouillon toevoegen onder regelmatig roeren.
Haal de gort van het vuur als het beetgaar is. Gaar zo’n 10 minuten na met het deksel op de pan.
Grill de Cèpes in een grillpan tot er een ruit aan beide kanten op zit.
Roerbak de mini Shiitake in olijfolie.
Roer de crème fraîche en bieslook door de gort. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Serveer de gort in een schaaltje met de gegrilde Cèpes en roergebakken mini Shiitake.