Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de wildmix paddenstoelen met de sjalotjes, knoflook, olijfolie, zout en peper.
Leg het mengsel paddenstoelen in een stenen bakje bedekt met vetvrij papier. Leg hierop het bladerdeeg wat ingeprikt is. Bak dit in ongeveer 12 minuten af op 180 °C.
Besprenkel de oesterzwammen met olijfolie en zout. Leg dit op vetvrij papier en droog de paddenstoelen op 140 °C in ongeveer 45 minuten.
Draai de Tarte Tatin om als deze klaar is en leg op een bord. Serveer met de chips van oesterzwammen.