Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de slagroom stijf met de Klop-fix en 50 gram van de suiker.
Rasp de schil van de citroen en pers het sap eruit.
Roer de mascarpone zacht, meng met de citroenrasp en helft van de limoncello en roer dit door de slagroom.
Meng het citroensap met de rest van de suiker en schep om met de aardbeien, frambozen en blauwe bessen.
Bekleed de bodem van de schaal met plakjes cake en besprenkel met de overige limoncello. Schep de helft van het slagroommengsel erop en verdeel hierover de helft van de lemoncurd.
Bedek met de helft van het fruit en schep hierop achtereenvolgens de rest van de slagroom, de lemoncurd en het fruit.
Garneer met blaadjes mizunacress of munt.
Tip Gebruik een grote glazenschaal, 20 cm doorsnee
Ingrediënten
500 ml slagroom
1 zakje Klop-fix
75 g suiker
1 citroen
250 g mascarpone
100 ml limoncello
500 g aardbeien (gehalveerd)
250 g frambozen
50 g blauwe bessen
5 plakken cake
1 pot lemoncurd
1 bakje mizunacress (Koppert Cress) of blaadjes munt