Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de maïskolven 15 minuten. Haal uit de pan en snijd over de lengte doormidden. Kerf de bovenkant een paar keer in en stop hier wat rode en groene peper in. Bestrooi met peper en zout. Vouw half dicht in aluminiumfolie en verdeel er vlokken boter over. Vouw helemaal dicht.
Dep de dorades droog. Snijd er rondom enkel gleuven in en bestrooi met peper en zout. Steek knoflook, citroen en limoen in de gleuven.
Spreid 4 grote stukken aluminiumfolie uit en leg op elk stuk folie 3 bananenbladrondjes. Plaats hier de vis op en vouw deels dicht. Besprenkel met olijfolie.
Leg de maïskolven op de barbecue en leg de vispakketjes er na 15 minuten bij. Gril de vis en maïs nu ca. 15 minuten. Bestrooi de dorades vlak voor serveren met wat bloedzuringblad en besprenkel met olijfolie.