Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Knip de worstjes open, verwijder de velletjes, kneed gehakt goed door en verdeel in vieren.
Pel de eitjes en dep ze droog. Haal ze door de bloem en kneed om elk eitje ¼ deel van het gehakt. Haal weer door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel.
Verwarm de frituurolie tot 150°C en frituur de eieren in ca. 3-4 minuten bruin en knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer bij de andere Ploughmans-gerechtjes met piccalilly.
Voor de kaaskletskop: verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep grote eetlepels met kaas op de bakpapier en vorm elk tot een cirkel. Bak 8-10 minuten tot ze krokant en goudgeel van kleur zijn. Iets laten afkoelen en voorzichtig van de bakplaat halen.
Verhit de boter, voeg de schijfjes appel met de suiker toe en bak ze op hoog vuur bruin. Verdeel de sla en appel over 4 borden of planken en leg daarop een kaaskletskop.
Voor de fondue: verhoog de oven naar 200°C. Wrijf de schaaltjes in met knoflook. Verdeel de camembert over de 4 schaaltjes, bestrooi met tijm en schuif in de oven. Bak de camembert 10 minuten. Serveer op de kaasplank met brood, groentereepjes en zuur.