Asperges met cantharel en henne-ei

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Was, blancheer en droog de spinazie.
  2. Draai met olijfolie fijn tot crème.
  3. Schil en gaar de asperges in bouillon met boter en iets zout.
  4. Maak de cantharellen schoon. Stoof ze kort in boter met sjalot en bieslook.
  5. Stoof de bladspinazie.
  6. Zet de hollandaisesaus en de spinaziecrème klaar.
  7. Pocheer de eieren àla minute 5 minuten in water met azijn.
  8. Bak de zuurdesem croutons met iets olijfolie in de oven.

Opmaak tip Garnering paarse viooltjes

Ingrediënten

  • 500 g spinazie
  • 1 dl olijfolie
  • 30 Limburgse asperges
  • bouillon
  • boter
  • zout
  • 40 cantharellen
  • boter
  • sjalotten
  • bieslook
  • bladspinazie
  • boter
  • hollandaisesaus, (convenience of zelf geklopte saus)
  • 10 henneneieren
  • azijn
  • zuurdesem croutons
  • olijfolie

Publicatie datum: 15 april 2016