Asperges met kwartel en teriyaki

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Kook de suiker samen met de mirin en de sojasaus en laat deze afkoelen.
  2. Snijd de kwartels uit en trek de borstjes vacuüm met de helft van de teriyaki saus.
  3. Maak de pootjes schoon en trek ze vacuüm met de rest van de teriyaki saus.
  4. Gaar de kwartelpootjes gedurende 40 minuten op 67°C in de combi steamer.
  5. Gaar de kwartelborstjes gedurende 20 minuten op 67°C in de combi steamer.
  6. Haal de kwartelborstjes en de pootjes uit de vacuüm zak.
  7. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan.
  8. Glaceer de kwartels met de teriyaki saus in een teflonpan en betrooi ze met het sesamzaad.
  9. Snijd de asperges in stukjes en de paksoi in repen.
  10. Bak de asperges samen met de paksoi op hoog vuur in wat Phase.
  11. Blus de groenten af met de helft van de vinaigrette.

Opmaak tip Verdeel de asperges samen met de paksoi over de borden. Leg de teriyaki kwartel erop en schep de rest van de vinaigrette erover. Garneer met de crazy pea.

Ingrediënten

  • 35 g suiker
  • 20 g mirin
  • 45 g sojasaus
  • 5 st kwartels
  • sesamzaadjes, gemengd
  • 20 st witte asperges, gekookt
  • 3 st mini paksoi
  • Phase with Natural Butter Flavour
  • 1,5 dl Hellmann's Sesame Soy Vinaigrette
  • 20 tak crazy pea

Publicatie datum: 15 april 2016