Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de suiker samen met de mirin en de sojasaus en laat deze afkoelen.
Snijd de kwartels uit en trek de borstjes vacuüm met de helft van de teriyaki saus.
Maak de pootjes schoon en trek ze vacuüm met de rest van de teriyaki saus.
Gaar de kwartelpootjes gedurende 40 minuten op 67°C in de combi steamer.
Gaar de kwartelborstjes gedurende 20 minuten op 67°C in de combi steamer.
Haal de kwartelborstjes en de pootjes uit de vacuüm zak.
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan.
Glaceer de kwartels met de teriyaki saus in een teflonpan en betrooi ze met het sesamzaad.
Snijd de asperges in stukjes en de paksoi in repen.
Bak de asperges samen met de paksoi op hoog vuur in wat Phase.
Blus de groenten af met de helft van de vinaigrette.
Opmaak tip Verdeel de asperges samen met de paksoi over de borden. Leg de teriyaki kwartel erop en schep de rest van de vinaigrette erover. Garneer met de crazy pea.